Ontbijt verslag van 6 februari 2019

We hadden weer een gezellig ontbijt met gasten.

An de Boer van A&N Vastgoed geeft aan hoe belangrijk het netwerken is. Als je duidelijk aangeeft wat je werkzaamheden, doel en resultaat kan zijn dan kun je binnen de club bij de leden mogelijk een effectieve ingang vinden om een opdracht voor een bedrijf te verzorgen.

Voor het volgende ontbijt op 6 maart lijkt dit een puntje om op terug te komen.

Liebekein, is een ambachtelijke meubel stoffeerderij en werkt met design meubelen vanaf de jaren 70 tot aan nu toe. Zij gaf een enthousiaste presentatie over het restaureren van binnenwerken van stoelen, banken enz.

Zij werkt veel met oude meubelstukken waar mensen erg aan gehecht zijn en die ze weer prachtig opknapt. Service en haar klanten betrekken bij haar werk staan hoog in haar vaandel. Na haar opleiding aan o.a. kunstacademie, decorbouwer film, set en dressing vertelde zij met veel plezier de opleiding meubelstoffering gedaan.

Er wordt geadviseerd om zich de mogelijkheden van facebook eigen te maken. Online reclame en recensies van klanten te publiceren. Ook is een mogelijkheid om te adverteren in de zogeheten 50+ krant. Zij is gevestigd aan de Prinsegracht 4 (sous) in Den Haag.

Namens Het Bestuur
Sabine Hinlopen (secretaris)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *