Ontbijt verslag van 6 maart 2019

Tijdens de pitches van onze leden werd ondermeer gesproken over de in te schatten kosten van een bepaald project met name de moeilijkheid over het aantal in te plannen, te besteden en te offreren kosten/uren. Transparantie en duidelijkheid over de status quo van facturering naar de klanten blijft te allen tijde geboden.

Janneke de Boer van “Gezond Begin” gaf een interessante presentatie over haar werkzaamheden als orthomoleculair therapeut (wil zeggen: het lichaam op een goede manier behandelen) en zij heeft zich gespecialiseerd in darmklachten, de spijsvertering en huidproblemen zoals eczeem, acne en psoriasis. Ook kan zij adviseren over Fytotherapie (kruidenleer).

Zij pakt de klachten aan door eerst goed te luisteren naar de klant dan geeft zij advies over de voeding en vervolgens past ze daarbij haar (voedings) supplementen aan. Ook merkt zij op dat zij goede resultaten heeft geboekt m.b.t. het behandelen van de ziekte van Crohn,

Het volgende ontbijt van het Haagsche Huis is op 3 april 2019 met een presentatie van Karin Oudshoorn van Vrolijk Tent- en Zeilmakerij.

Namens Het Bestuur HHH Sabine Hinlopen (secretaris)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *