Ontbijt verslag van 3 april 2019

Verslag ontbijt 3 april 2019 van “Het Haagsche Huis” (HHH)

Het was weer een gezellig ontbijt met 2 gasten Randy Hereman van “The Human Young Club’’ en Marijke Hetzel van ‘’Omana’’, Yoga, Mediation & Spiritual Workshops. Natuurlijk hopen wij dat zij het leuk- en nuttig vinden om zich aan te sluiten bij onze club.

Na de bekende pitches gaf An de Boer nog eens aan dat als iemand nieuwe bedrijven kent in en rondom Den Haag dit bij haar te melden. Dan zal zij proberen met dit bedrijf contact te leggen teneinde dit bedrijf te inspireren en/of deel te laten nemen aan onze HHH.

Vervolgens hield Karin een enthousiaste presentatie over haar bedrijf te weten Karin Oudshoorn van Vrolijk Tent- en Zeilmakerij te Scheveningen (sinds 1872).

Binnen dit bedrijf wordt gewerkt met 7 medewerkers en iedereen heeft zo zijn eigen specialiteit.

In het kort komt het er op neer dat alles waar een hoes om- of overheen gemaakt moet worden zij dit kunnen verzorgen.

Karin houdt zich ondermeer bezig via haar watersport activiteiten om alle soorten zeilen te maken voor boten. Er wordt eerst een mal gemaakt vervolgens een frame van RVS, het wordt ingemeten en geplaatst. Ook wordt met directies van booreilanden samen gewerkt om o.a. de industriële lasapparaten te beschermen. Het is allemaal maatwerk van piano’s tot de omranding van de ‘’ballenbak’’ van Duinrell van brandweertassen, zeiltassen tot een ‘’dakmuts’’ voor een caravan. Ookvoor de minder valide sporters maken zij hoezen voor snowboards.

Geadviseerd is, om in overleg met Karin, eens een kijkje te nemen bij het bedrijf.

www.zeilmakerijvrolijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *