Steun jij ook het Ronald McDonald Huis Den Haag?

Beste allen!

Zoals aangegeven zetten een aantal van onze leden zich als team in voor het Ronald McDonald Huis Den Haag middels het evenement de “HomeRide”. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en we hebben daarop besloten om samen met hen, ons in te zetten voor dit geweldige doel!

Ons bedrijf werkt iedere dag aan de gezondheid van onze leden door middel van coaching op het gebied van voeding, training, bewegen en leefstijl. We proberen bewustzijn te creëren op deze vlakken, maar beseffen ons ook dat goede gezondheid niet vanzelfsprekend en helaas niet altijd te sturen is.

Wat voor ons gevoel wel vanzelfsprekend zou moeten zijn, is dat een ernstig ziek kind zijn ouders dichtbij zich heeft. Dit is in deze maatschappij (op basis van kosten) helaas niet mogelijk.

Wij vinden het heel bijzonder dat de Ronald McDonald Huizen dit wél mogelijk maken, draaiend op uitsluitend vrijwilligers en een klein managementteam!

LIVEPT gaat het team trainen, zodat zij optimaal fit aan de start verschijnen. Daarnaast gaan we via onze kanalen voor zoveel mogelijk exposure zorgen én organiseren wij een evenement waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis Den Haag.

Kunnen we op jouw steun rekenen?!

Het evenement vindt plaats op zondag 26 mei van 10:00-16:00 uur op de Hellingweg 142 op Scheveningen. Onderdelen waar aan deelgenomen kan worden zijn: Yoga, Ademhalingstechniek, Meditatie, Kettlebell workshop en een challenge waarbij je jouw fitheid op basis van de LIVEPT standaard kunt testen.

Meld je aan voor het evenent op onderstaande link!

https://mailchi.mp/653c7bdf9154/ronaldmcdonaldxlivept

Uiteraard mogen de Kids niet ontbreken tijdens dit evenement!! Voor hen wordt een sponsorloop georganiseerd!

Ons doel = €10.000,- Laten we hier glansrijk overheen gaan!

Kun je niet bij het evenement aanwezig zijn, maar wil je wel graag doneren? Klik dan op onderstaande link!

Met vriendelijke groet,

Joris Janssen Vestigingsmanager

T – 070 – 511 44 70 M – 06 – 38 25 74 71 E – joris@livept.nl W – www.livept.nl

F – www.facebook.com/LIVEPTNL/
I – instagram.com/liveptnl/
A – Buurtweg 120 | 2244 AJ | Wassenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *