Ontbijt verslag van 1 mei 2019

Verslag ontbijt HHH van 1 mei 2019

Het was weer een aangenaam ontbijt met de gasten Marijke Hetzel van Omana, Robert-Jan Anjema van “Een zee van ideeën”, Rens Kloppenburg (advocaat) van “Groenendijk & Kloppenburg”, Theo Dongelmans (oud lid).

Daar de geplande presentatie niet doorging was Janneke de Boer van GezondBegin bereid om een presentatie te houden. Zij vertelde enthousiast over haar basistraining ‘’Gezond leven’’; ook is zij gevraagd door het Diabetes Fonds om e.e.a. te vertellen over gezond leven en eten.

Het idee is om in juli en augustus het ontbijt te houden bij de Oscars. Marijke Hetzel van Omana zal daar verder naar informeren. (Momenteel is de eigenaar op vakantie.)

Al zo filosoferend met elkaar ontstond het idee om in juli een brainstorm sessie te houden waar een ieder zijn idee kan geven wat zo te doen in de komende periode met het HHH. We kunnen dan alle ideeen / suggesties inventariseren en beoordelen op uitvoerbaarheid. In de HHH-bijeenkomst van augustus kunnen we daar dan verdere afspraken over vastleggen.

Tot slot werd medegedeeld dat Joris Jansen van Livept op 26 mei a.s. het evenement “Home Ride” voor het Ronald McDonald Huis Den Haag gaat organiseren (zie bericht op de website van HHH onder nieuws).

Het volgende ontbijt is woensdag 5 juni 2019.

Naschrift: Sabine merkt nog op dat zij dan nog op vakantie is en dat zij nu al afspraken heeft gemaakt om de voorbereidingen t.b.v. deze vergadering goed te laten verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *