Ontbijt verslag van 4 september 2019

Verslag ontbijt van “Het Haagsche Huis” van woensdag 4 september 2019

Na in de zomermaanden juli en augustus ontbeten te hebben bij strandpaviljoen ‘’Blue Lagoon”wateen succes was, hebben we nu vanaf september het ontbijt weer in het “ Carlton Beach Hotel te Scheveningen.

Helaas was Ron Timmers niet aanwezig om een presentatie te geven.

Uit de pitches bleek dat het toch wel leuk was om te horen dat er onderling contact is geweest bij de leden over bepaalde werkzaamheden die we voor elkaar kunnen doen en/of hebben gedaan.

Marijke Hetzel heeft aangegeven dat ze twijfelt om lid te worden ze is bang dat ze er niet uit kan halen wat ze graag zou willen, verder bedankt ze voor het prettige contact.

De leden zouden graag zien dat er een voorlichting kan komen over de komende verplichtte pensioen- en arbeidsongeschiktheidswet en eventuele broodfonds. Harm Teuben zal dit onder zijn hoede nemen om iemand te vinden die dat helder kan uitleggen.

Ook is de vraag bij Joris Janssen neer gelegd of hij ons bij het volgende ontbijt van 2 oktober a.s. een presentatie kan geven over facebook, hoe we b.v. een goede link kunnen maken naar de website van het HHH en de jongeren kunnen bereiken om te enthousiasmeren voor onze ondernemersclub.

De vindbaarheid via google maps is ook erg belangrijk.

Agenda

Donderdag 26 september

Bijeenkomst in Muzee met het thema Prinsjesdag. Waarschijnlijk is de spreker een programma manager voor het MKB Den Haag. Gasten kunnen worden meegenomen (wel aanmelden)

Het programma is als volgt:

19.00-19.15 inloop, 5 muntjes voor koffie thee etc (graag op tijd aanwezig) 19.15-19.30 verzamelen in spreekzaal, intro spreker
19.30-19.50 spreker
19.50-20.15 vragen

20.15-21.00 borrelen
Aanmelden bij info@hethaagschehuis.nl t.a.v. Sabine Hinlopen (plus eventuele gasten) Adres: Neptunesstraat 90-92, 2586 GT (www.MuzeeScheveningen.nl)

Maandag 28 oktober

Open dag vanaf 19.00 uur bij Vrolijk Tent- en Zeilmakerij (Schokkerweg 26 Scheveningen) Aanmelden via Karin Oudshoorn (sudio@zeilmakerijvrolijk.nl

Woensdag 2 oktober 2019 ontbijt bij Carlton Beach Hotel te Scheveningen

page1image19008page1image19168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *