Uitnodiging Ontbijt 4 december 2019

Beste leden van Het Haagsche Huis,
Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 4 december a.s. De vergadering wordt gehouden tijdens onze ontbijtbijeenkomst op de wel bekende plek in het Carlton Beach Hotel, aanvang 07.30- 09.30 (inloop vanaf 07.15 uur)
Bijgaand vinden jullie de agenda met geleide formulieren. De financiƫle stukken volgen nog. Wij hopen dat iedereen aanwezig kan zijn om mee te beslissen over de gang van zaken in onze vereniging. Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn, laat je dan vertegenwoordigen door een ander lid en vul het bijgesloten machtigingsformulier in.
Blok vast 9 december (avond) in je agenda! (info volgt later)
Graag afmelden voor dinsdag 3 december a.s. voor 12.00 uur.
Met vriendelijke groet,

Het Bestuur,

Harm Teuben, voorzitter

Sabine Hinlopen, secretaris

Rob Timmers, penningmeester

Ann de Boer, lid PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *